Izvršni odbor

Izvršni odbor predstavlja najviši organ odlučivanja. Njega čine predsednik organizacije, potpredsednik i još 4 aktivna člana organizacije. Članove Izvršnog odbora i potpredsednika bira predsednik organizacije na osnovu zalaganja na projektima u poslednjih godinu dana. Često se sastaju kako bi doneli što bolje odluke za napredovanje organizacije.

Nikola Lapčević Predsednik
img/elektron-logo-vertical.png
Ena Grubor Potpredsednik
Andrej Donev PR koordinator
Vukašin Jevremović Dizajner
Anđela Ninković Akademski koordinator
Lazar Beljić CR koordinator

Nadzorni odbor

Nadzorni odbor predstavlja najviši organ kontrolisanja. On vrši kontrolu poštovanja Statuta i opštih akata organizacije, kao i rad Skupštine i Izvršnog odbora. Nadzorni odbor čine 3 člana. Svaki član Nadzornog odbora mora biti član organizacije barem 2 godine.

Jelena Đurić Član nadzornog odbora
img/elektron-logo-vertical.png
Dušan Kaluđerović
Dušan Kaluđerović Član nadzornog odbora
Lazar Vujčić
Lazar Vujčić Član nadzornog odbora

Kuća slavnih

Jelena Đurić

Predsednica 2023.

Moje angažovanje i ljubav prema Elektronu počela je sasvim spontano. Drug mi je predložio da učestvujem kao predavač na seminaru ,,Budi spreman’’ i to sam i uradila. Nakon toga sam skupljala materijale, vodila seminar, bila predsednik i nadzorni odbor organizacije. Elektron mi je doneo toliko iskustva i prilika u profesionalnoj komunikaciji i timskom radu, veštine koje su danas neophodne, a ne uče se van organizacija. Pored toga upoznala sam ljude koji su mi ulepšali studentske dane i koje ću zauvek nositi u srcu. Za mene, Elektron je bio prekretnica koja mi je zauvek promenila život na bolje.

Dušan Kaluđerović

Dušan Kaluđerović

Predsednik 2022.

Kroz Elektron sam stekao mnogo korisnih veština koje su obogatile moj CV sa raznovrsnim projektima, kao i duboke veze sa inspirativnim ljudima unutar organizacije i van nje kroz različite projekte i događaje. Ova iskustva su mi omogućila da izgradim bogatu mrežu kontakata i da bolje razumem proceduru i sistem rada u industriji. Ali, iznad svega, Elektron mi je pružio priliku da se opustim i uživam u društvu sjajnih ljudi, obogativši svoje studentske dane ne samo korisnim aktivnostima, već i nezaboravnim trenucima zabave i smeha. Takođe, kroz Elektron sam razvio i ojačao svoju ličnost i samopouzdanje, pripremajući se za izazove koji me čekaju u budućnosti.

Lazar Vujčić

Lazar Vujčić

Predsednik 2020. i 2021, trenutni student prodekan

Član Elektrona od 2017. godine, započeo je svoju angažovanost kao deo PR tima organizacije. Godine 2018., korak dalje, zakoračio je u parlament kao predstavnik Elektrona, gde je ubrzo postao ključni deo izvršnog odbora, preuzimajući odgovornost kao PR koordinator. Ovo iskustvo ga je prirodno vodilo ka nesumnjivom liderstvu, te je postao predsednik organizacije sa impresivnim mandatom od dve godine.

Paralelno, obavljao je ulogu predsednika studentskog parlamenta, igrajući ključnu ulogu u uspešnom razvoju organizacije na fakultetu. Tokom 2021. godine, postao je PRVI student prodekan naše organizacije, ističući se kao osoba koja je uspela da ujedini sve organizacije pod jednim parlamentom. Ovo je označilo značajan korak napred ka jačanju zajedništva unutar studentske zajednice.

Njegova aktivna uloga nije ograničena samo na trenutne funkcije, već se proširuje i na rad u nadzornom odboru, gde donosi dragoceno iskustvo i doprinosi dugoročnom uspehu organizacije. Kroz svoj angažman, ističe se kao mentor, pružajući podršku svojim naslednicima i doprinoseći stalnom unapređenju organizacije.

Osim impresivnog profesionalnog angažmana, on je takođe prepoznat kao socijalna osoba koja ceni druženje. Spreman je da ne propusti nijednu priliku za zabavu, uživanje u životu i upoznavanje novih ljudi. Njegova energija i entuzijazam čine ga neizostavnim delom studentske zajednice.

Milica Jelić

Milica Jelić

Potpredsednica 2015/2016

RTI-jevac koji više voli matematiku nego programiranje. Čak tri godine je bila član organizacionog tima seminara „Budi spreman“, a dve godine i kao predavač. Veoma je komunikativna i lako sarađuje sa ljudima što doprinosi boljoj organizovanosti.

Milisav Šapić

Milisav Šapić

Predsednik 2015/2016 i 2016/2017

Student RTI-ja. Rođeni perfekcionista i večiti pesimista. Ulagao je svaki atom sebe za Elektron. Deo prve generacije brucoša Elektrona. Nasledio osnivače i uspešno izgradio zrelu i stabilnu organizaciju. Njegova dela govore sve o njemu. # ako istu osobu treba staviti i na početnu

Miloš Lukić

Miloš Lukić

Potpredsednik 2014/2015

Još jedan od osnivača i najbolji energetičar ETF-a svoje generacije. Jedan od retkih koji je uspeo da uskladi rad u Elektronu i obaveze na fakultetu. Smiren i staložen, spreman da sve probleme reši razgovorom i bez konflikta. Miloša, poznatijeg kao Perceta, nikada nećete videti iznerviranog.

Milica Bogdanović

Milica Bogdanović

Predsednica 2013/2014

Osnivač Elektrona, master diplomirani inženjer energetike. Svojom energijom, entuzijazmom i podrškom svojih prijatelja uspela je da stavi organizaciju na noge. Njen najveći talenat: Priča brže nego što vi možete da trepćete.