Prijava

Ovo je prvi korak ka učlanjenju, kada popuniš formu stići će ti potvrdni mejl i bićeš ubačen/a u grupe. Izvršni odbor ti želi dobrodošlicu i sigurni smo da će ti organizacija ulepšati studentske dane!

Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno, i to u formatu gggg/bbbb.
Obavezno je uneti validan broj telefona (npr. +381641234567).
Obavezno je uneti validnu mail adresu.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.
Ovo polje je obavezno.

Timovi

U Elektronu se tokom cele godine organizuju mnogobrojne aktivnosti koje ne bi bilo moguće uspešno realizovati bez timova koji vredno rade. Ukoliko želiš da postaneš deo tima i učestvuješ u aktivnostima poput sakupljanja ili snimanja materijala, stekneš ili unaprediš svoje predavačke veštine, iskažeš svoju kreativnost kroz dizajn i kreiranje sadržaja za društvene mreže ili ipak ostvaruješ saradnje sa kompanijama i medijima, na pravom si mestu.

Ukoliko želiš da postaneš član organizacije, obavezan je odabir barem jednog tima (možete biti i u više timova), ali niste u obavezi da ispratite i učestvujete u svakoj aktivnosti kojom će se tim baviti, niti ste ograničeni u aktivnostima timova u kojima niste (npr. u edukativnom timu ste, ali želite da radite nešto u okviru tima za dizajn u kome niste, ako želite moći ćete da radite dizajn). Dakle, timovi su tu kako bi svako izrazio svoja interesovanja.

Obavezno je odabrati bar jedan tim.
Ovo polje je obavezno.