еВИК

Објављено Постављено у Пројекти

еВИК

Тимови који најбоље функционишу јесу они који се најбоље познају. Управо то је циљ еВик-а и тродневног дружења наших чланова. Осим упознавања колега и другара из организације, имате прилику да боље спознате и себе. Схватићете колико сте толерантни у односу са другим људима, колико сналажљиви у разним играма, али и да ли сте спремни да не побеђујете баш увек.

Можемо рећи да се овај тродневни семинар састоји из четири дела. Један смо већ поменули и то су тим билдинг активности, други део јесу спортски турнири, најчешће у фудбалу, затим вечерња забава и опуштање и последње, али не и најмање битан, едукативни део. Велики број људи заврши факултет са великим знањем што се тиче науке, али са малим искуством у такозваним меким вештинама.

Кроз кратке курсеве и радионице у трајању од неколико сати, трудимо се да стекнемо практично знање које ће нам помоћи касније при аплицирању за посао или раду у тиму.

Успомене са оваквих путовања су незаборавне и људе спајају за цео живот. На крају сваког еВик-а, нестрпљиво чекамо следећи.