ГРУПНА СПРЕМАЊА

Објављено Постављено у Пројекти

Групна спремањa

Групна спремања су још један од начина Студентске организације Електрон да помогне бруцошима. Идеја је да колеге које су успешно савладале одређено градиво, пренесу своје знање и осталима кроз неколико трочаса. Трудимо се да нађемо што боље предаваче, како би учинак ових спремања био што бољи, а да у томе успевамо говори и број студената који нас посећују редовно. Осим градива које предавачи сами спреме унапред, сваки студент може на паузи прићи и добити помоћ око задатка који га мучи.

Како је пројекат добро напредовао одлучили смо да одржимо и нека групна спремања за предмете друге године и надамо се да ће се број предмета у будућности још више ширити. Саветујемо свима да испит или колоквијум спремају код куће редовно, а да онда заједно са нама непосредно пред тест обнове градиво, реше неке недоумице и науче још неке цаке за решавање задатака.

Осим овог научног дела, као и сваки наш пројекат и овај укључује забаву и дружење. Велики број наших чланова дође као подршка предавачу, да му помогну ако затреба, али и да одрже опуштену и пријатну атмосферу. Значај групног спремања за сваког нашег предавача јесте искуство које носи са собом након наступа пред више стотина људи, а које се ретко пружа у животу.