СЕМИНАР БУДИ СПРЕМАН

Објављено Постављено у Пројекти

СЕМИНАР БУДИ СПРЕМАН

Семинар Буди спреман је већ 5 година за редом ту да на најбољи могући начин упозна бруцоше са функционисањем факултета, манама и врлинама студентског живота као и да кроз корисне савете старијих колега помогне им да успешно почну своје студије.

Садржај семинара је распоређен у 4 дана, и састоји се из предавања кроз које покушавамо да дочарамо део атмосфере који их очекује, да обновимо заборављено и научимо ново градиво које је од велике важности за предмете првог семеста, као и да им објаснимо нове термине, изразе и правила са којима ће се сусретати наредних неколико година.

Семинар има и свој неформални део који укључује упознавање зграде факултета, као и околних просторија, заједничко фотографисање, дружење као и журку за крај семинара.

Добар термин одржавања семинара (после октобарских испита, а пре почетка школске године) обезбеђује сјајно расположење и опуштену атмосферу која краси овај догађај и чини га највећом акцијом коју Електрон реализује.

Људи који су учествовали на семинару кажу да та четири дана важе за најлепши период у целој години на факултету, а томе у прилог говори и чињеница да се управо за време одржавања семинара Електрону придружи убедљиво највећи број нових чланова.