Милош Перце Лукић: И поред активног чланства у Електрону дипломирао сам као најбољи студент енергетике

Објављено Постављено у Алумни

Милош Перце Лукић
дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства – енергетика смер претварачи и погони

мастер студент на програму Erasmus Mundus Master Course in Sustainable Transportation and Electrical Power Systems
ускоро на докторским студијама


Постао сам члан Електрона практично од самог почетка. Учланио сам се јер сам у Електрону препознао организацију која је одступала од дотадашњих шаблона и која је донела нову енергију факултету која је била потребна. У Електрону су све моје идеје и сугестије са великим одобравањем прихватане и сви заједно смо  корак по корак градили организацију од нуле.

Први мотивациони викенд Електрона: Будимпешта 14. март 2015.

Тако смо покренули семинар ,,Буди Спреман’’, додатне термине вежби из Математике 3 ... Поред академских активности био сам у организацији и спортских догађаја и путовања у Будимпешту. Сви ови пројекти помогли су ми да стекнем компетентне организационе вештине које нису само ставка у CV-у. Научио сам да организујем своје време тако да сам и поред активног чланства у Електрону дипломирао као студент генерације на одсеку за енергетику.

дипломирао као најбољи студент Енергетике
Перце као предавач: Први семинар "Буди спреман"22. септембар 2013.

Драго ми је да се и данас после 4 године реч Електрон и даље "провлачи" ходницима факултета. Наравно све ово не би било могуће да није било људи који су делили исту страст према Електрону и жељу да буде што бољи, да постане то што је сада. Сви чланови су увек делили срећне и тужне тренутке и то је драж ове организације јер смо сви једна велика породица. И данас две године после дипломирања, са многим људима сам и даље у контакту и увек се обрадујем кад сретнем случајно у граду бивше, а и садашње чланове Електрона.