О нама

Електрон је студентска организација чији члан може бити сваки студент Електротехничког факултета у Београду. Настала је 9. априла 2013. са циљем да помогне студентима и побољша квалитет студентског живота. Данас броји близу 100 чланова.

Чланство у Електрону је веома корисно за студенте који желе да се друштвено ангажују и несебично помогну другима. Често спроводимо акције везане за унапређење друштвеног и професионалног живота студената у виду организовања семинара, предавања, спортских такмичења, студентских журки, туристичких путовања и екскурзија, хуманитарних акција. Већ током студија, чланови организације добијају прилику да се упознају са начином рада у групи, да реализују различите активности на полупрофесионалном нивоу, да развијају своје вештине и способности, да стекну познанства са људима са којима ће сарађивати по окончању студија, да се добро забављају и обогате студентски живот.

Поред већ наведених ангажовања, Студентска организација Електрон већ две године активно учествује у борби за студентска права и побољшање квалитета наставе кроз Наставно- научно веће, студентски парламент као и многе друге комисије факултета. Последње три године председник парламента је из наших редова и трудимо се да, колико је у нашој моћи, помогнемо студентима.

Електрон ЕТФ