Павао Дугошија: Чули се често или не, људи из еПородице су вам увек у срцу и увек ћете бити ту за њих

Објављено Постављено у Алумни

Павао Дугошија

Павао Дугошија

дипломирани инжењер електротехнике и рачунарства – енергетика смер електроенергетски системи

мастер студент на модулу мреже и системи


Електрон је организација заснована на идеји да студенти помажући другима помогну и себи. Замишљена је као организација која би спојила потпуно различите карактере и умове и помогла да свако развије неке нове вештине, а бруцошима показала да факултет није обавеза, већ уживање.
Основан је од стране потпуно различитих људи, са различитим идејама, интересовањима, а све са циљем да помогне колегама, да им олакша и улепша студирање. Велики број идеја и велика жеља да се успе, јесу биле предности Електрона. То је помогло да јако брзо израсте у сада већ велику организацију, где су сви као једна породица, и садашњи и бивши чланови, који су завршили студије на факултету.

Павао
Прво фотографисање организације 2014. године

За мене ће Електрон бити увек једна од најбољих одлука које сам донео. Било је много незаборавних тренутака који немају цену, од оних лепих, па и до ружних којих се сад радо сетимо када се сретнемо и увек нам измаме осмех на лице. Научио сам да боље организујем време, да будем активнији, причљивији ( нажалост, некима није помогло да буду мање причљиви 😛 ), као и да се борим за оно у шта верујем.

Павао
Апсолвентско вече ЕТФ-а 2015. године

Ипак, пре свега, пријатељства која ту стекнете остају посебна, ма где год се налазили и колико год далеко били једни од других. Чули се често или не, људи из еПородице увек су вам у срцу и увек ћете бити ту за њих, јер за разлику од пријатељстава са другим колегама са којима се виђате на студијама, у еПородици она постају посебна, јер с тим људима проводите своје најлепше дане у животу. Док не кренете да радите не схватате стварно колико су старији били у праву када су рекли да су студентски дани, они најлепши у животу.