Само заједно можемо да бранимо интересе свих студената

Објављено Постављено у Активности

Поштоване колегинице и колеге,

По први пут од свог оснивања, Студентска организација Електрон ће имати свог кандидата на изборима за Студента продекана, као и сопствену листу за Студентски парламент.

 

Разлог за то лежи у чињеници да сматрамо да смо у претходних неколико година својим залагањем пре свега за најмлађе колеге, а у последње време и за колеге са виших година, заслужили да нам буде указано поверење да кренемо да се бавимо још озбиљнијим студентским проблемима.

Професионално дизајниран сајт богат свим материјалима до којих се могло доћи, бројни видео материјали снимљени сопственим средствима, као и традиционално пуни амфитеатри на групним спремањима и семинару Буди спреман реализовани искључиво од стране наших чланова дају нам за право да верујемо да имамо квалитетан тим да се избори са тренутно горућим проблемима са којима се сусрећу студенти нашег факултета.

 

 

У наредних неколико дана, уз вашу подршку коју сте нам указивали до сада представићемо вам идеје које смо већ неколико месеци вредно припремали. Надам се да ћете увидети да смо заиста један озбиљан тим са идејом да дођемо на место где ће се наш глас чути и где ћемо моћи још више да наставимо да се боримо за вас, овај пут за све проблеме техничке природе који се срећу на факултету, док наравно нећемо занемарити наш сајт и оно што смо радили до сада.

 

 

Само заједно можемо да бранимо интересе свих студената стога вас позивам да саслушате оно што имамо да кажемо и да 10. априла заокружите број 3!

 

Срдачно и од срца,

Зоран Лазић
Кандидат за студента продекана